fbpx

Arvot & Tarkoitus

ARVOT

“The purpose of life is not to be happy. It is to be useful, to be honorable, to be compassionate, to have it make some difference that you have lived and lived well.” ― Ralph Waldo Emerson

Ihminen

Kirjapodin toiminta pohjautuu vilpittömään tahtoon auttaa ihmisiä.

Ihmiset ovat meidän toiminnan keskiössä, palvelemme heitä tuottamalla syvällistä ja laadukasta sisältöä.

Avoimuus

Ihmisillä voi olla eriäviä mielipiteitä ja niitä saa sekä kuuluu haastaa. Jokaisella on oikeus tulla kuulluksi ja ilmaista mielipiteensä. Jokaisella on oikeus kyseenalaistaa päätöksiä tai nykytilaa.

Luottamus

Luottamus on uskoa toistemme hyvyyteen ja tuntea turvaa sekä tukea yhteisössä. Sanat ja teot ovat linjassa keskenään.

Ketteryys

Opitaan nopeasti virheistä ja saadaan paljon kokemuksia toimivista tavoista. Jokaisella on oikeus kokeilla rajojaan, mennä epämukavuusalueelleen ja saada tukea yhteisöltä.

TARKOITUS

Tehtävämme on osoittaa kirjallisuuden positiivinen vaikutus ihmismieleen mm. masennuksen ja mielisairauksien vastaisessa taistelussa. Kasvatamme ihmisten, erityisesti nuorten lukuintoa esittelemällä arvokkaita teoksia kirjailijoilta, ja näin myös popularisoimalla tutkittua tietoa hyvinvoinnin ja liiketoiminnan aihealueilla.

MISSIO

Sähköistämme kirjallisuuden voimaannuttavan sanoman sosiaalisen median kanavissamme, sekä musiikki- ja videotoisto-ohjelmissamme. Tuotamme yhdessä vieraidemme kanssa ajankohtaista sisältöä ja helposti käyttöön otettavia mielen työkaluja.

VISIO

Moniammatillinen tiimimme on sitoutunut kohentamaan ihmisten arkielämää ympäri Suomea, tarkentamalla vastauksen kysymykseen:

Mikä on juuri sinulle tärkeää, tässä hetkessä?

Enter your keyword