fbpx

Meidän tiimi

Kirjapodin tiimin vahvuudet

Kirjapodin tiimi koostuu useista ammattilaisista hyvin erilaisin taustoin, Yhdessä tavoitteenamme on luoda arvoa ja mahdollisuuksia kuulijoillemme sekä tukea suomalaista kirjallisuutta. Haluamme inspiroida jokaista kirjallisuuden sekä elämän mittaisen oppimisen pariin.

LUOVUUS

YHTEISTYÖ

TUNNEÄLY

TIIMITYÖ

Bazian Prudens – Toimitusjohtaja

Bazian on perusti Kirjapodin kesäkuussa 2019 löytäessään inspiraation kirjoista. Bazian opiskelee liiketaloutta Haaga-Heliassa ja on edelliseltä koulutukselta ensihoitaja sekä toiminut kääntäjänä NATO:n joukoille Irakissa Yhdysvaltojen tukikohdassa. Nykyään Bazianilla ja muita Kirjapodin jäsenillä on palava halu kasvattaa suomalaisen kirjallisuuden ja lukemisen intoa sekä inspiroida yhteiskuntaa lähemmäs kirjallisuutta.

LUOVUUS
90%
MYYNTI
80%
TUNNEÄLY
95%
ENERGISYYS
100%

Henri Isotalo – Hallituksen puheenjohtaja

Henri liittyi Kirjapodiin jo kesällä 2019 auttaessa Baziania aluksi podcastin markkinoinnissa. Myöhemmin alkuvuodesta 2020 Henri tuli osaksi Kirjapodin virallista tiimiä. Henri työskentelee globaalissa konsultointiyrityksessä Accenturessa, jonka työntekijöitä on nykyään Helsingin väkiluvun verran. Henri on toiminut ohjelmistokonsultoinnin ja liiketoiminnan (Business & Integration) analyytikkona useissa suurissa asiakasyritysten projekteissa Suomessa, Ruotsissa ja Italiassa.

STRATEGIA
90%
TIIMITYÖ
100%
INNOVAATIO
95%
MARKKINOINTI
80%

Pieta Luukkonen – Luova johtaja

Pieta on ollut Kirjapodissa mukana aivan alusta asti tukien Bazianin matkaa. Pieta toimii Terveystalolla useiden yksiköiden johtajana ja vastaa Kotkan alueen yksiköistä.

LUOVUUS
75%
POSITIIVISUUS
100%
TIIMITYÖ
100%
MARKKINOINTI
85%

Enter your keyword