fbpx

Meidän matkamme

TARKOITUS

Tehtävämme on osoittaa kirjallisuuden positiivinen vaikutus ihmismieleen mm. masennuksen ja mielisairauksien vastaisessa taistelussa. Kasvatamme ihmisten, erityisesti nuorten lukuintoa esittelemällä arvokkaita teoksia kirjailijoilta, ja näin myös popularisoimalla tutkittua tietoa hyvinvoinnin ja liiketoiminnan aihealueilla.

MISSIO

Sähköistämme kirjallisuuden voimaannuttavan sanoman sosiaalisen median kanavissamme, sekä musiikki- ja videotoisto-ohjelmissamme. Tuotamme yhdessä vieraidemme kanssa ajankohtaista sisältöä ja helposti käyttöön otettavia mielen työkaluja.

VISIO

Moniammatillinen tiimimme on sitoutunut kohentamaan ihmisten arkielämää ympäri Suomea, tarkentamalla vastauksen kysymykseen:
Mikä on juuri sinulle tärkeää, tässä hetkessä?

Tulossa pian! Kirjapodin Kasvutarina

Usein Kysyttyjä Kysymyksiä

MIKSI KIRJAPODI ON OLEMASSA?

Meidän tarkoituksenamme on inspiroida ihmisiä kirjallisuuden pariin, kasvattaa nuorten lukuintoa Suomessa ja toimia alustana tutkitun tieteen popularisoimiselle hyvinvoinnin ja liiketoiminnan aihealueilla.
Internetissä on valtava määrä eri asteisia tiedonlähteitä, joka tuo oman haasteen tiedon löytämiselle. Tahdomme olla laatualusta, joka keskittää luotettavaa tietoa ja tarjoaa arvoa kirjallisuuden kautta.
Kirjallisuuden positiivisella vaikutuksella pyrimme osallistumaan taisteluun masennusta ja mielisairauksia vastaan Suomessa ja maailmalla.

MIKÄ ON KIRJAPODIN KOHDERYHMÄ?

Ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita itsensä kehittämisestä tutkitun tiedon perusteella “Liike-elämän” ja “Hyvinvoinnin” aihealueilla. Kirjapodin jaksoista saa myös kirjavinkkejä omalle kirjahyllylle.

MITEN KIRJAPODIN TAVOITTEET PALVELEVAT YHTEISKUNTAA?

Kirjapodi on voittoa tavoittelematon yhtiö, jonka toiminta:
1. Inspiroi ihmisiä kirjallisuuden pariin.
2. Toimii alustana tutkitun tieteen popularisoimiselle hyvinvoinnin ja liiketoiminnan aihealueilla.
3. Kasvattaa nuorten lukuintoa Suomessa.
4. Parantaa mielenterveyttä Suomessa osoittamalla kirjallisuuden positiivinen vaikutus toimintamalleihin ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.
5. Tukee kirjailijoita ja lisätä kirjojen näkyvyyttä.

Löytyykö vielä muita kysymyksiä?

Klikkaa napista 👇

Enter your keyword