fbpx

Henri Isotalo

Henri Isotalo –

Hallituksen puheenjohtaja

 

Henri on Kirjapodin hallituksen puheenjohtaja ja on tiimin “Poseidon” navigoiden Kirjapodi-laivaa valtamerillä.  Hän on valmistunut Aalto-yliopistosta diplomi-insinööriksi ja työskennellyt useamman vuoden Accenturella digitaalisen transformaation konsulttina ja liikkeenjohdon konsulttina pääomamarkkina-osastolla. Lisäksi hän on asunut Japanissa sekä toiminut miljoonaluokan projekteissa niin Italiassa kuin Ruotsissakin.

Henrin vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti kyky oppia ja soveltaa uusia taitoja äärimmäisen nopeasti, mikä onkin mahdollistanut hänen edetä työurallaan merkittävästi. Analyyttisen ja teknisen osaamisen lisäksi Henri on taitava sopeutumaan erilaisiin sosiaalisiin tilanteisiin ja johtamaan tiimin tuottavaan lopputulokseen.

Vapaa-ajalla Henri viihtyy parhaiten kuntosalilla, ystävien ja perheen seurassa tai hyvän viinin ja kirjojen parissa.  Mentorointi rahaviisaudesta, sijoittaminen ja osakemarkkinat ovat erityisesti lähellä hänen sydäntä. 

Mitä kirjat edustavat sinulle? 

Kirjat ovat opettaneet minua huomioimaan toisia paremmin ja todistaneet auttamisen merkityksen. Dale Carnegien kirjoittamassa kirjassa How to Win Friends and Influence People kerrotaan pieniä tarinoita, jotka saivat minut tarkastelemaan ihmissuhteita, elämää ja yleisesti kaikkia asioita uusista näkökulmista – erityisesti toisten ihmisten silmin. Kirjojen kautta olen päässyt elämään merkityksellisempää elämää ja nyt tahdon antaa takaisin olemalla mukana  kirjallisuuden läpimurtavassa digitalisaatiossa.

Enter your keyword