fbpx

Minna Raivikko

Minna Raivikko – Sisällöntuottaja

Minna on Kirjapodin viestintäsuunnittelija, digimarkkinoija sekä tiimin “Athena”. Hän on koulutukseltaan sosiaalipsykologi (VTM) ja työskennellyt monipuolisesti erilaisissa myynnin ja HR:n tehtävissä ennen Kirjapodia. 

Koulutuksen ja työkokemuksensa ansiosta Minnalla on loistava kyky ymmärtää erilaisia ihmisiä ja heidän välistä vuorovaikutustaan, niin live- kuin virtuaalimaailmassa. Hän uskoo yhdessä tekemisen voimaan ja pyrkii aina miettimään, kuinka maailmasta voisi rakentaa sosiaalisesti oikeudenmukaisempi ja ekologisesti kestävämpi paikka elää.

Vapaa-ajalla Minna ohjaa “Tilaa tunteille” -lukupiiriä, joka on keskittynyt ympäristön ja tunteiden väliseen yhteyteen, sekä viettää aikaa ystäviensä kanssa jonkin mukaansatempaavan projektin parissa. Luonto, kirjoittaminen ja etenkin lukeminen ovat myös vahvasti läsnä hänen arjessaan. Minna ja Kirjapodin toimitusjohtaja Bazian ovatkin ystävystyneet alunperin Keskustakirjasto Oodissa.

Mitä kirjat edustavat sinulle?

Tarinoilla muutetaan maailmaa ja kirjat laajentavat tämän maailman lähes rajattomaksi. Sanat ja puhe ovat toimintaa, jotka luovat pohjan meidän sosiaaliselle todellisuudellemme. Tällöin voidaan ajatella, että kirjat ovat kuin työkaluja, joilla luomme todellisuutta haluamaamme suuntaan.

 

Enter your keyword