fbpx

Nea Peltola

Nea Peltola – Tapahtumavastaava

Nea Peltola on Kirjapodin tapahtumavastaava, luova visualisti sekä tiimin “Fortuna”. Hän on koulutukseltaan Kulttuurituottaja (AMK) ja työskennellyt monipuolisesti tapahtumatuotannon ja digitaalisen markkinoinnin parissa ennen Kirjapodilla aloittamista. 

Nean vahvuudet ovat ehdottomasti luovuudessa ja visuaalisuudessa. Hän kehittää sekä omaa työtään että ympäristöään jatkuvasti esteettisemmäksi ja toimivammaksi, mikä luonnistuu häneltä aivan itsestään. Positiivisuus ja empaattisuus kuuluvat myös ehdottomasti Nean ominaispiirteisiin. 

Vapaa-ajalla Nea tekee taustalauluja artisteille ja viihtyy pianon ääressä uusia sanoituksia luoden. Ystävät ja urheilu, etenkin tanssi, ovat tärkeä osa hänen elämää luontoyhteyden ja luovan kirjoittamisen lisäksi. Laulamista hän on harrastanut koko ikänsä. 

Mitä kirjat edustavat sinulle?

Kirjat kätkevät sisälleen paljon viisautta ja lukemalla niitä me voimme imeä tuota viisautta itseemme. Kirjat luovat mahdollisuuden laajentaa omaa tietoisuutta ja parhaimmillaan ne voivat toimia oman mielenmaailman mullistajina ja siten henkisen hyvinvoinnin edistäjinä. Omakohtaisena kokemuksena näin minulle on tapahtunut.

Enter your keyword