fbpx

TOP 5 Liike-elämä

Liike-elämän TOP 5 – podcast jaksot

Internetissä on valtava määrä eri asteisia tiedonlähteitä, mikä tuo oman haasteen tiedon löytämiselle. Tahdomme olla laatualusta, joka keskittää luotettavaa tietoa ja tarjoaa arvoa kirjallisuuden kautta.

Kirjapodin Top 5 kuunnelluimpien Liike-elämän podcast jaksojen joukosta löydät menestyksen, yrittäjyyden, markkinoinnin sekä rekrytoinnin aiheista huippuluokan vieraiden ajatuksia ja tutkimuksia.

Käy kommentoimassa jaksoja ja kerro mitä tykkäsit ❤📝

1. Ajattele oikein – menesty!

Vieraana: Ilkka Laine | Kirja: Think and Grow Rich – Napoleon Hill

Kirja Think and Grow Rich by Napoleon Hill. Kaikkien aikojen myydyimpien Self-help kirjojen joukkoon kuuluva teos, joka käsittelee mielen voimaa suhteessa tavoitteiden saavuttamiseen. Napoleon Hill lähti tutkimaan yhteiskunnan eliittiä, pyrkien löytämään heidän menestymisen salaisuuden.

Jakson vieraana Ilkka Laine on toiminut erilaisissa rooleissa yrittäjästä myyntipäällikköön ollen mukana johtamassa useampia kasvuyrityksiä hienoin tuloksin. Hän on rakentanut tyhjästä menestyviä klubikonsepteja ja toiminut näin mahtavana esimerkkinä epämukavuusalueelle menemisestä sekä siitä, ettei epäonnistumista tarvitse pelätä.

2. EXIT

Vieraana: Anssi Kiviranta | Kirja: EXIT – Anssi Kiviranta & Matias Mäenpää

Anssi aloitti yhdessä Riku Erkkilän ja Perttu Mäki-Petäjän kanssa telkku.com konseptin. Vuonna 2008 Alma-median yrityskaupan myötä Anssi teki EXITin.

Yrityksen kasvattaminen vaiheeseen, jolloin sen voi myydä ja elää taloudellisesti riippumattomana tunnetaan liikemaailmassa ilmaisuna EXIT. Toki se onnistuu myös, mikäli yhtiökumppanit ostavat sinut ulos. Kirjassa perehdymme siihen, mitä EXIT tarkoittaa ja miten se on vaikuttanut juuri näiden yrittäjien elämään.  ⁠

⁠Anssi toimii edelleen aktiivisesti yhteiskunnassa kannustaen nuoria yrittäjyyden pariin. Hän toimii mm. enkelisijoittajana Leap toiminnan kautta yhdessä Matias Mäenpään kanssa. ⁠ 

3. Startup ja Yrittäjyys

Vieraana: Matias Mäenpää | Kirja: EXIT – Anssi Kiviranta & Matias Mäenpää

⁣Jakson vieraana meillä on Matias Mäenpää. Matias on yhdessä Anssi Kivirannan kanssa toinen EXIT-kirjan tekijöistä. Kirjaa varten haastateltiin viittätoista yrittäjää eripuolelta Suomea. Menestyneet yrittäjät jakavat kirjassa avoimesti omat tarinansa, joihin kuuluu runsaasti haasteita ja vastoinkäymisiä. Kirja onkin hyvin inspiroiva ja perustuu täysin tositapahtumiin.

4. Digitaalinen Markkinointi

Vieraana: Kalle Honkonen

Jos sinulla on jotain sanottavaa, niin varmista, ettei sanomasi uppoudu muiden julkaisujen pohjalle. Opi digimarkkinoinnin perusteet.⁠

Jakson vieraana meillä on Fonectan account manageri Kalle Honkonen. Saamme jakson aikana pienessä ajassa paljon laadukasta tietoa siitä, mitä tarvitset digitaalisen markkinoinnin optimoinnissa. Kallen ajatuksista on helppo saada kiinni, emme siis tee jaksosta tarpeettoman monimutkaista, vaan tarkoitus on oppia käyttämään digitaalisia työkaluja tehokkaammin.

5. Rekrytoija

Vieraana: Saana Rossi | Kirja: Rekrytoija – Saana Rossi

Jaksossa pureudumme rekrytoinnin mielenkiintoiseen maailmaan. Sähköistä keskustelua ohjaa Saana Rossin huikea uunituore tarinallinen tietokirja ‘Rekrytoija’. Mitä tarkoittaa huijarisyndrooma rekrytoinnissa ja työnhaussa?

Jakson juontajana toimii tuliterä aituritähti Nooralotta Neziri, joka on myös kauppatieteiden maisteri. Luvassa on oivalluksia ja uusia näkökulmia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related Posts

Enter your keyword