fbpx
Jakso #70 Itsetuntemuksella työmenestykseen –  Marjo Pennonen

Jakso #70 Itsetuntemuksella työmenestykseen – Marjo Pennonen

Saana Rossin vauhdittamana syvennytään psykologi Marjo Pennosen voimaannuttavaan teokseen: Itsetuntemuksesta apua työhyvinvointiin. Napakan puolen tunnin jakson aikana havainnollistamme omien arvojen vaikutusta valintoihimme. Perehdymme erilaisiin personallisuuksiin, jotka ovat vahvasti yhteydessä työkäyttäytymiseen, menestykseen tai uuvuttavaan stressiin.  

“Nykypäivän työelämä on haastavaa, ja monilla työhyvinvointi voi olla uhattuna. Vaikka itsestä huolehtimisesta puhutaan paljon, moni pyrkii silti vastaamaan työelämän haasteisiin olemalla entistä tehokkaampi. Valitettavan usein se tapahtuu muun hyvinvoinnin kustannuksella. Työssä suoritetaan ja yritetään jaksaa kuuntelematta omaa kehoa, arvoja tai tunteita.” 

Jakson kirja pääse ostamaan: 

Itsetuntemuksesta apua työhyvinvointiin

Marjo Pennosen uutuuskirja Parempaa saatte hakea on hykerryttävä sukellus vauhdikkaan, ylianalysoivan ja ylemmyydentuntoisen citysinkun elämään.     

Minä olen kuin sinä Kirjassa Pennonen haluaa tuoda näkyväksi sitä puolta ihmisten ajatus- ja kokemusmaailmasta, jota harvoin jaetaan toisille. Pennonen haluaa muistuttaa siitä, että kaikki kohtaavat elämässään haasteita ja kipeitäkin vastoinkäymisiä, vaikkei se aina ihmisistä päällepäin näkyisikään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related Posts

Enter your keyword