fbpx

Työelämä uudistuu

Tarinoita työelämän sivistyksestä

Olen yhteiskuntapolitiikan alalta väitellyt valtiotieteiden tohtori, aikuiskasvatustieteen ja työn kehittämisen maisteri, työfysioterapeutti, sertifioitu henkilöstökouluttaja ja työyhteisövalmentaja sekä tuotekehittämisen ja johtamisen ammattilainen. Kiinnostukseni keskiössä on inhimillinen toiminta työn systeemeissä. Tutkimustyöni kohdistuu karkeasti ilmaistuna siihen, minkälaisia toimintaedellytyksiä ihmiset tuottavat toisilleen palveluliiketoiminnassa. Innovaatioita ruokkiva tutkimus on hyvä perusta todellisuuden painetta kestävien palvelujen ja tuotteiden kehittämiselle. Lisää ajatuksistani ja tekemisistäni voit lukea täältä mattila_aalto_200220.pdf (tts.fi)  Minna Mattila-Aalto | LinkedIn

Erityinen vimmani kohdistuu työelämän kestävään kehitykseen, työelämäsivistykseen ja työn arjen parantamiseen. Tutkimus- ja kehittämispäällikön työni lisäksi toimin suomalaisen sivistyksen eteen vuodesta 1872 työskennelleen, sitoutumattoman KVS-säätiön hallituksessa ja Sitran Sivitys+-hankkeen Sivistystilan työelämäsivistyksen asiantuntijana.

Kirjani Työelämän uudistumisen esteet (basambooks.fi) julkaistiin syksyllä 2020. Siinä teen näkyväksi piiloisia rakenteita, joita syntyy työpaikoille inhimillisen toiminnan seurauksena. Toivon keskustelua siitä, miten voimme muokata näitä rakenteita yhdessä hyvinvointia tuottaviksi. Tutkittuun tietoon ja tutkimustyöhöni perustuva Työnpesua™-virtuaalipalvelu tarjoaa apua arjen työn olosuhteiden parantamiseen yhteisvoimin tuottavuuden ja työhyvinvoinnin edistämiseksi.

Minna Mattila-Aalto

Enter your keyword