fbpx

Tiina Brandt

Tiina Brandt – Kauppatieteet (KTT, dosentti, tutkija)

Minua kiinnostaa ihmisten erilaiset ajattelu- ja käyttäytymismallit, ja olen vakuuttunut siitä, että hyvä itsetuntemus sekä työkavereiden erilaisuuden ymmärtäminen edistävät työyhteisöjen toimivuutta. Teen tutkimusta ja koulutan aiheista persoonallisuus, psykologinen pääoma ja viestintätyylit työyhteisöissä. Tällä hetkellä meneillään on tutkimus viestintä- ja johtajuustyyleistä neljässä eri kulttuurissa.

Vapaa-ajalla harrastan kouluratsastusta, koirien ulkoilutusta ja kaikenlaista liikuntaa. Korona-ajan piristykseksi aloitimme kaveriporukalla virtuaalisen lukupiirin, ja se on laajentanut omaa ajattelua paljon jo nyt.

Rento ote kantaa pisimmälle

Tiina Brandt

Laiska työkaveri – vaiettu ilmiö

Laiska työkaveri – vaiettu ilmiö

Kokous alkaa ja joku ehdottaa, että tehtäisiin joku uusi innostava asia. Kaikki innostuvat ja kannattavat ideaa. Ehdotuksia satelee ideaan liittyen ja kaikki puhkuvat intoa, että mitä kaikenlaisia mahdollisuuksia se tuo mukanaan. Sitten kysytään, että kuka on mukana toteuttamassa. Innostus katkeaa kuin veitsellä leikaten. Alkaa kiirepuheet. Huh mikä kiire tulikaan, vaikka kokouksessa on ollut löysääkin aikaa […]

Read More

Enter your keyword